O nama

Dobrodošli, dragi ljubitelji kafe! Za jutro uz osmeh!

Želeli bismo da Vam predstavimo Vašu i našu “Kraljicu” i “Cara”. Za nas, kafa nije samo običan napitak, već poseban ritual. Ukus i kvalitet su ključni faktori u proizvodnji kafe. Mi smo entuzijasti koji cene visoki kvalitet toplog napitka! Zaista veliku pažnju posvećujemo kafi, kao i napicima koje ona krasi.

Ono što mi radimo u ovoj oblasti, radimo iz srca, tako da na ovoj stranici nećete naći samo informacije o partnerstvima, našim proizvodima i slično, već i mnogo informacija vezano za kulturu ispijanja kafe. Uživajte!

Mapa pokrivenosti

Već smo u Vašem komšiluku.

Gotovo je nemoguće zamisliti dan ili prijateljsko ćaskanje bez kafe, a za jutro uz osmeh preporučujemo “Kraljicu” ili “Car” kafu. Za samo nekoliko godina zahvaljujući odličnom kvalitetu Kraljica je zadobila poverenje mnogobrojnih ljubitelja kafe, ne samo na teritoriji Centralne i Zapadne Srbije, već i cele zemlje.

Zahvaljujući iskustvu, znanju, posebnoj ljubavi prema kafi, ogromnoj energiji i posvećenosti svih zaposlenih, nastao je brend u čijoj aromi uživaju građani cele Srbije.

O nama - Mapa pokrivenosti